Udskriv denne side

Ny hjemmeside

TinnaMia.dk TinnaMia.dk
03 Jun

Frisør Tinna Mia har fået ny hjemmeside hvor du kan læse om hvem vi er og følge med i hvad vi går og laver. Vigtigst af alt er selvfølgelig vores online booking system der giver dig mulighed for at booke din ynglings frisør døgnet rundt. 

Kom ind til Frisør Tinna Mia og få en oplevelse udover det sædvanlige
Hos Frisør Tinna Mia er kunden i centrum, derfor er en god stemning og lidt lækkert til ganen vigtige parametre, når vi skal give vores kunder en god oplevelse i salonen. Vi lytter til dine ønsker og vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat som de er glade og stolte af. Derfor er vi også altid klar med gode råd og ideer til dit hår, når du har brug for inspiration. Vi glæder os til at se dig i salonen.

Online bestilling hos Frisør Tinna Mia
Tweet
Tinna Mia

Jeg startede min frisørsalon i Landskronagade på Østerbro i 1996. Dengang var jeg 21 år og valgte navnet Frisør Tinna Mia som jeg har beholdt siden.

Senere flyttede jeg salonen til Gentofte og det var dejligt at opleve at mange af mine kunder flyttede med fordi de er rigtig glade og tilfreds med salonen.

Jeg tager meget på kursus for at følge med i nye trends og teknikker og her på min blog kan du følge mit arbejde og læse om hår produkter.