Frisør Tinna Mia

Forår hos Frisør Tinna Mia

Salon Frisør Tinna Mia Salon Frisør Tinna Mia
01 Maj

Foråret er kommet til Frisør Tinna Mia og vi har gjort salonen klar til en frisk sommerklip. Der er kommet en masse nye, fantastiske hår produkter på hylderne til gode priser.

 

Kom ind til Frisør Tinna Mia og få en oplevelse udover det sædvanlige
Hos Frisør Tinna Mia er kunden i centrum, derfor er en god stemning og lidt lækkert til ganen vigtige parametre, når vi skal give vores kunder en god oplevelse i salonen. Vi lytter til dine ønsker og vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat som de er glade og stolte af. Derfor er vi også altid klar med gode råd og ideer til dit hår, når du har brug for inspiration. Vi glæder os til at se dig i salonen.

Online bestilling hos Frisør Tinna Mia
Tweet
Tinna Mia

Jeg startede min frisørsalon i Landskronagade på Østerbro i 1996. Dengang var jeg 21 år og valgte navnet Frisør Tinna Mia som jeg har beholdt siden.

Senere flyttede jeg salonen til Gentofte og det var dejligt at opleve at mange af mine kunder flyttede med fordi de er rigtig glade og tilfreds med salonen.

Jeg tager meget på kursus for at følge med i nye trends og teknikker og her på min blog kan du følge mit arbejde og læse om hår produkter.

Mere i denne kategori: Ny hjemmeside »

Gode links

  • IdHAIR hårpleje
  • SO.CAP. extensions
  • Blicious samarbejde

Location

  • Vangede Bygade 92, 2820 Gentofte
  • 39 65 78 91

Nyhedsbrev